Despre

CIUMA ROȘIE – Pentru unii glumă, pentru alții ciumă

Salut, sunt Ciuma Roșie, cel mai detestat personaj din Piață. Dar întrucât nu puteți merge zilnic în Piață (poate e concert Maroon 5 în altă parte, de pildă), m-am mutat pe internet, ca să vă fie mai la îndemână să mă detestați.

Sigur, sunt rău, arogant, manipulator și bolșevic, dar am totuși și o calitate: spun adevărul. Chiar dacă ție nu-ți place mereu să-l auzi. Citește-mă deci și ai putea scăpa pe viitor de marile deziluzii de tip CDR sau Alianța DA, prin care ai mai trecut.

O să încerc să fiu cât de cât amuzant. Bineînțeles, nu cred că o să-mi iasă chiar atât de bine ca lui Klaus Iohannis sau Dan Barna, oameni renumiți pentru inteligența și umorul lor, dar o să mă străduiesc.

Urmărește-mă zilnic pe CiumaRosie.org și, mai ales, pe Facebook.com/CiumaRosie.org. Dacă îți place ce scriu, nu uita să-mi dai din când în când un like și un share. Dacă nu-ți place, poți da un share cu mesajul: „Fiți atenți ce mizerii scrie iar Ciuma Roșie! Penibil…”

Dar vă rog să dați share și să comentați, că am nevoie de engagement. Fiindcă altfel știți cum e la noi, la bolșevici, mă paște Siberia.