TOTUL DESPRE TURUL 2 AL ALEGERILOR

● Membrii secției de votare unde va vota Klaus Iohannis au fost selectați riguros de sfaff-ul său de campanie. Doar trei membri ai comisiei au voie să-i spună președintelui „Bună dimineața!”, iar doi îi pot ura „Mult succes, domnule președinte!”

● Iohannis e nemulțumit că pe buletinul de vot apare și Viorica Dăncilă. Cum să apară el alături de o persoană ca Dăncilă? În fine, i s-a explicat că nu poate fi doar el pe buletinul de vot, trebuie doi candidați. „Mimați și dumneavoastră puțin democrația, dom’ președinte…”, l-au rugat consilierii.

● Șică Orban ar vrea să-l voteze pe Klaus Iohannis. Dar cum în preajma secțiilor de votare nu se vând băuturi alcoolice, să vedem dacă ajunge.

● Dacă duminică plouă, Iohannis o să doarmă toată ziua. Dar vă roagă să mergeți măcar voi la vot, ca să scăpăm țara de pesede.

● În Caraibe e vârf de sezon, vremea e splendidă și apa, de vis. Dar Klaus Iohannis e nevoit să stea aici fiindcă, dintr-o regretabilă scăpare, în România se mai organizează încă alegeri.

● Pentru Iohannis, rezultatul votului e win-win: dacă pierde, pleacă în vacanță; dacă câștigă, pleacă în vacanță.

● Electoratul PSD încă nu știe cu cine să voteze: cu un fost premier PSD sau cu președintele care a numit trei prim-miniștri de la PSD?

● Călin Popescu Tăriceanu le-a transmis membrilor și simpatizanților ALDE ca duminică „să facă propria alegere”. Adică să aleagă pe cine vor ei. Prin urmare, unii au ales Pro România, alții PNL.

● E sfârșit de noiembrie. Pentru Klaus Iohannis și pentru urșii bruni sunt ultimele zile active anul ăsta.