IOHANNIS REALES / LA AL XIV-LEA CONGRES!

 

Rareş Bogdan, aparatul de vorbit al lui Iohannis, a spus ieri, la Antena 3: „Nu are ce să caute Dăncilă la dezbatere. Staff-ul PSD încearcă să o victimizeze”. 

 

Sigur, ce să caute un candidat la președinția României la o dezbatere? Să deranjeze expunerea de o deosebită importanță teoretică și practică a tovarășului Klaus Iohannis, care va trasa, într-o atmosferă entuziastă, de unanimă apreciere, sarcinile pentru îndeplinirea noului plan cincinal…

 

Aplauze puternice, prelungite! Care n-o să avem cătușe, zic.

 

 

Klaus Iohannis va fi primul pe buletinul de vot, iar Viorica Dăncilă pe doi, a anunțat Curtea Constituțională.

 

Înfrângere deci pentru președintele Iohannis: Curtea Constituțională a decis ca pe buletinul de vot să apară și Viorica Dăncilă. 

 

 

Jurnalista Liliana Ruse scrie pe facebook că încearcă de câteva zile să se acrediteze la conferința de marți a lui Klaus Iohannis, dar că nu a primit nici un fel de răspuns. Păi logic, doar nu se acreditează oricine, să-i tulbure zenul președintelui. Doar băieți aleși pe sprânceană, așa, ca Moise Guran. Abia aștept să-l mitralieze Guran pe Iohannis cu întrebările lui incomode de tip „Ce mai faceți?” și „Ce facem cu pesedeu’, dom’ președinte?”