RAREȘ BOGDAN A COMANDAT OPOZIȚIEI COSTUME CU DUNGULIȚE  

Obișnuit probabil cu amenințările și șantajele de pe la fostele sale locuri de muncă, Rareș Bogdan, politicianul-televizor, s-a trezit ameninţând-o pe Viorica Dăncilă cu procurorii. Mâna dreapta a președintelui Iohannis știe ce vor face procurorii și o amenință pe contracandidata șefului său la președinția României: „Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii”. Și dacă tot dăduse pe la DNA și avea informații proaspete, Rareș Bogdan a cerut ca procurorii să-l umfle și pe Teodorovici, ca să-și poată justifica incompența la guvernare dând vina pe greaua moștenire. „Ce a dezvăluit Florin Cîţu e de cătuşe. DNA să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici!”, a cerut portavocea lui Iohannis. 

 

Bun, dacă a început dictatura Iohannis, iar Rareș Bogdan e noul Nikolski, înțeleg. Asta e, să ne închidă pe toți. O singură rugăminte aș avea, totuși: să ne dea costume în dungi normale, nu ca alea fucsia pe care le poartă domnu’ Rareș. 

 

 

Rareș Bogdan scria tot ieri pe facebook: „Îl ţineţi minte pe Jabba the Hutt, din Războiul Stelelor? Aşa arăta Guvernul PSD”.

 

Ce să zic, măi Rareș? Tu îl mai ții minte pe Elmer din desenele cu Bugs Bunny? Cam așa arăți și tu, să știi, cu eșarfa la gât. Am putea să vorbim multe cu tine, dar mă tem că ești ultimul pe care l-am întreba totuși ce e frumos și ce nu.

 

 

Guvernul Dăncilă a spus că nu poate desecretiza tot raportul „10 august”, fiindcă ancheta este în curs. „Aha, au ceva de ascuns!”, au sărit în sus liberalii. 

 

Guvernul Orban a desecretizat raportul, dar a anunțat că nu-l poate face public, fiindcă ancheta este în curs. „Aha!”, au sărit în sus… glumeam, n-a sărit nimeni în sus, fiindcă legea nu-ți permite să faci public raportul.

 

Carevasăzică, PSD a zis că nu-l poate desecretiza încă, fiindcă ar încălca legea. Liberalii țipă că mint – îl pot desecretiza, dar nu vor, ciuma roșie etc etc. Liberalii ajung la putere și, ce să vezi, fac exact ce a făcut și PSD, că asta cere legea. 

 

Dar ca să pară că au făcut totuși ceva, au anunțat că l-au desecretizat, dar nu ni-l pot arăta. 

 

Ce mi-e mie frică e ca guvernul Orban să nu facă la fel și cu salariile. Să ne trezim în ianuarie că ne anunță competentul Șică: „Vă mărim salariile, dar nu vă putem da și banii”. 

 

 

Ludovic Orban l-a revocat pe Mădălin Voicu din funcţia de secretar de stat de la Ministerul Culturii. Păi lui Șică nu-i place Paganini, probabil o să aducă la Cultură un lăutar, care știe să cânte „La cârciuma din drum” și „Zaraza”, cum îi place lui mai pe seară.