CATARAMĂ, BĂNUIT PE NEDREPT DE TRESE

Într-o încleștare titanică la Europa FM, cei doi candidați care se bat pentru locul 4 au vorbit despre problemele țării. Glumeam, de unde să știe Toader Paleologu și Dan Barna care sunt problemele țării? Toader Paleologu, un liber profesionist căruia îi place să dea antreprenor, l-a atacat mișelește pe Dan Barna la competențe: „Eu sunt antreprenor pe bune, complet independent, fără niciun fel de contract cu statul”. În replică, celălalt antreprenor din studio, Dan Barna, a precizat că el vorbea „despre candidaţii care au şanse”.

Abia aștept ancheta din RISE Project „Adevărul despre Toader Paleologu”. În care să vedem cum a gestionat marele antreprenor fondurile din vânzarea cărților sale: și-a cumpărat doar un ecler cu frișcă sau i-au ajuns și de Pepsi?

CNSAS a anunțat că Viorel Cataramă, candidat la președinția României, a fost informator al fostei Securități. Totuși, CNSAS precizează că Viorel Cataramă a fost doar informator, nu lucrător sau colaborator al Securității. Și noi l-am bănuit aiurea atâția ani că a fost ofițer de Securitate, când el de fapt era doar un pârlit de informator care dădea raportul în fața plutonierului major.

După ce făcuse scandal că nu mai nimeni la Guvern la ora 21:30, Șică Orban s-a sucit cu programul și anunță: „Perioada reglementărilor adoptate noaptea s-a dus”.

Știți cum e la Șică: ziua e pentru muncă, noaptea e pentru cântat la mandolină prin restaurante.