BARNA ȘI-A COMPUS IRONIC O MANEA ELECTORALĂ

Dacian Cioloș a spus duminică, la Brașov, despre povestea cu imaginile de la Colectiv apărute săptămâna trecută : „Să le fie rușine celor de la ISU că nu m-au informat despre existența filmului de la Colectiv”.

Măcar pe Emil Constantinescu l-au învins serviciile, nu pompierii. 

Dan Barna spus, după ce a dansat și a aplaudat maneaua electorală despre el, că „a fost un gest frumos, de ospitalitate locală”.

Poate data viitoare hipsterii vor pune la Untold, în mod ironic, și maneaua electorală a lui Barna. 

Toader Paleologu e declarat în weekend, la Bacău: „Între o mare putere ca Rusia si o țară medie cum e România, muzica o face marea putere. Îmi doresc ca președintele Putin să fie mai prietenos față de România”.

Înțeleg că domnul Paleologu tânjește din nou după îmbrățirea catifelată a Marelui Urs de la Răsărit. Asta îmi aduce aminte de bancul cu ursul și vânătorul: „Mă, ție a început să-ți placă!”

Ludovic Orban îl apără pe Bogdan Gheorghiu, propus pentru funcția de ministru al Culturii. După cum știți, singura legătură a lui Gheorghiu cu domeniul culturii este că a fondat filiala locală OTV Suceava. Dar iată ce spune Ludovic Orban despre Gheorghiu: „E un om care a fondat o televiziune și care înțelege cultura”.

Rămâne să ne lămurim atunci ce înțelege Șică prin cultură. Dacă pentru el cultură înseamnă muzica de restaurant, atunci da, are dreptate: Bogdan Gheorghiu înțelege cultura.