PNL LANSEAZĂ „OTV CULTURAL”

 

Nu prea e dreptate pe lumea asta. În timp ce Dan Diaconescu, domnul Dan, e împiedicat de o hotărâre judecătorească să ocupe pe moment vreo funcție publică, un simplu epigon al său, patronul OTV Suceava, e propus ministru la Cultură. Căci cam prin asta s-a remarcat până acum Bogdan Gheorghiu, propus pentru postul de ministru al Culturii în guvernul Orban: a deschis stația locală OTV Suceava. 

 

Dacă tot au făcut un guvern care seamănă cu masa invitaților la „Dan Diaconescu Direct”, puteau măcar să-l pună pe Ogică la Finanțe. Am fi avut măcar o șansă să adunăm mai mulți bani la buget: spre deosebire de Cîțu, Ogică joacă săptămânal la loto.

 

 

Ștefan Ion, ministrul propus la Dezvoltare regională de Orban, a vrut să construiască o căsuță pentru păsări, să nu înghețe sărmanele păsărele peste iarnă, dar a greșit o grindă și i-a ieșit casă de vacanță. 

 

● Dan Barna i-a invitat, într-o postare pe facebook, pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere electorală. I-a răspuns Toader Paleologu, care îl invitase acum zile pe Barna la o dezbatere: „Domnule Barna, nu vă prefaceți că nu vedeți mesajul meu”.

 

Ați recunoscut fabula „Câinele și cățelul”, a lui Grigore Alexandrescu? Și Barna vrea dezbatere, dar nu pentru căței.