AUTOCARUL ALEGORIC „DAN BARNA PREȘEDINTE” E ILEGAL

Mai țineți minte cum a fugit Tăriceanu din guvern în brațele lui Ponta și amândoi au jurat că vor susține la prezidențiale un independent providențial, un om (și ce om!), un caracter deosebit – toate astea întrupate în Mircea Diaconu? Mie mi-au dat lacrimile atunci, vă jur, văzând atâta noblețe la Ponta și Tăriceanu. Se sacrificau pe ei înșiși dacă era nevoie, numai să-l ajute pe acest minunat om să ajungă președinte. 

A trecut ceva vreme de-atunci. Iată ce spunea ieri Mircea Diaconu despre marii lui susținători, Ponta și Tăriceanu: „Să ştiţi că sunt foarte rezervaţi. Nu am vorbit de săptămâni cu liderii. Ei îşi văd de treaba lor, eu, de a mea. Sunt ajutat mai ales la nivel local, pentru faptul că mi se mai pune câte un afiş, voi avea oameni în secţii de votare, lucruri strict logistice şi atât, nimic altceva”.

Ăsta-i avantajul când ești sprijinit de Ponta și Tăriceanu: își văd de treaba lor, măcar nu te înjunghie pe la spate.

BEC a decis că mașinile cu însemnele electorale ale lui Dan Barna nu sunt legale în campania electorală. Le știți, autocarele alea cu imaginea și însemnele electorale ale lui Dan Barna, pe care USR le lasă strategic în locuri vizibile prin oraș. Mai vin hipsterii, își fac un selfie lângă barnacar și-l pun pe facebook, scriind fericiți: „Votez Dan Barna președinte!!!” Ei bine, BEC a zis că nu-s legale. 

Acum trebuie să le vopsească. Mă rog, să acopere scrisul, că Barna oricum e destul de șters. 

Oana Bogdan, liderul PLUS care bătea nu demult câmpii cu renunțarea la proprietatea privată, și-a dat demisia din partid. Se întoarce la muncă, gata cu politica.

Sărmanul Andrei Caramitru, acum va trebui să spună de două ori mai multe prostii în numele Alianței, să suplinească plecarea colegei de la PLUS.